foucard.se…

…sidan där allt skulle kunna hända men inte gör det 😉 En uppdatering var 3:e månad sisådär verkar vara lagom takt. Vi får väl se om vi kan bättre än så.

I somras som introducerade våra kompisar Lennart & Katarina oss för geocaching, en sorts ”modern skattjakt” med hjälp av GPS. Mer om geocaching finns att läsa här. Tyvärr kom en massa saker i vägen och vi tog oss aldrig riktigt tiden att börja. Flera av våra kompisar visade sig ägna sig åt denna hobby, bland annat Ola & Marie. Så senast vi träffade dem fick vi en liten ”nystartskick”. Nu så försöker vi ge oss ut och logga lite geocachar åtminstone en gång per vecka.
Nedan är en bild på Lotta med geocachen ”IQ Box”.

IQ Box

En resa till Skottland är något som det kommer att skrivas om här bland annat, även lite vardags händelser kommer förhoppningsvis att öka frekvensen på uppdateringen.

Nu håller vi tummarna i slutspelet i ishockey. På vilket lag? På *** givetvis 🙂

// Micke

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på foucard.se…

  1. Marie skriver:

    Å, vad jag har längtat efter en uppdatering på er sida! Och vad kul att både läsa och se ert geocach-intresse även här. Varmt välkomna !

    Trevlig helg och en stor kram från Marie

  2. Malin skriver:

    Skönt att ni också är igång igen, men nu måste ni uppdatera ännu mera! Kom igen nu familjen 🙂 saknar er, vill vara hemma igen! Tack för sist, och för hjälpen med datorn kära familj 🙂 (JA, Janne räknas som familj han med!! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *