En uppdatering och nya tag!

Nu ska här bli ändring på inläggsfrekvensen. Men innan vi kan börja berätta om vad som händer just nu måste vi bara göra en snabb resumé av det gångna årets händelser. Vintern och våren har kantats av mycket jobbande både för barnen och oss vuxna. Micke bytte från att vara data konsult till att arbeta på Landstingets IT avdelning och trivs toppenbra. My kämpade för att höja betygen… och lyckades strålande! 🙂 Max kämpade vidare med engelska glosor och nordens länder. Malin påbörjade sina studier till lärare i Göteborg. Själv åkte jag till Japan i mars för att titta på hur de arbetar med hållbar utveckling i förskolan. Det var en jättespännande resa med en hel del fördommar som kom på skam och en hel del kulturkrockar. Japanerna är ett jättegästvänligt folk och frågar du någon om vägen följer de dig hela vägen dit du ska för att se till att du verkligen kommer fram.

Vi ska starta upp ett samarbete mellan en av våra förskolor och en förskola i Japan och förhoppningsvis återvända dit nästa vår för att följa deras verksamhet under en tid. Jättespännande!

Och nu har det varit skolavslutning för barnen. My slutade nian och det var många tårar på både försommarsång och skolavslutningen… en ny tid börjar. Micke och jag har två och en halv vecka kvar till semestern men tiden går så fort så vi är snart där. Återkommer med information om var vi styr vår kosa!? 🙂

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *